Op onze website kunt u veel lezen over onze producten en diensten. Maar wat kunt u van ons verwachten als u een klant van ons wordt?  

Narrow.TV is niet alleen een leverancier maar wilt ook graag uw partner zijn. Wij denken graag met u mee als het gaat om bestaande of nieuwe projecten. Of het nu om het inrichten van uw Etalage gaat of het inrichten van een informatie kanaal voor uw doelgroep. Hieronder leggen wij een aantal zaken voor u uit.

Online Editor

Toegang tot online editor:
Na dat wij voor u een account hebben aangemaakt kunt u eenvoudig in loggen door te surfen naar https://user.narrow.tv. Onze online editor is 7×24 beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van onze editor heeft u alleen maar een computer of tablet nodig met een Google Chrome browser en een internet verbinding. Omdat onze online editor web-based is is het niet nodig om client software te installeren. Het is zelfs mogelijk om de editor te gebruiken op uw smartphone.

Updates en onderhoud online editor:

Wij voeren wekelijks updates door. De updates bevatten altijd nieuwe functionaliteiten of wijzigingen op bestaande functionaliteiten. De updates vinden altijd tussen 04:00 en 07:00 plaats.

Hardware

Player Narrow.TV:
De player die u van ons krijgt is in bruikleen. Bij ons hoeft u geen player aan te schaffen. Omdat wij onze eigen player ontwikkelen en deze voorzien van onze eigen software is het voor ons mogelijk om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

Upgrades en onderhoud player Narrow.TV:
Wij kunnen remote onze players upgraden. Upgrade betekend dat de player wordt voorzien van een nieuwe versie van onze software. Een upgrade duurt nooit langer dan 1 minuut.

Beeldscherm, Video wall en LED pannel apparatuur:
Wij kunnen elk soort en merk scherm leveren tegen lage prijzen. Wij hebben leveranciers in verschillende delen van de wereld zitten waardoor we hardware tegen interessante prijzen kunnen aanbieden.

Service beeldscherm, Video wall en LED pannel apparatuur:
Wij bieden service voor hardware wat door Narrow.TV geleverd. Deze service periode is gelijk aan de standaard fabriek garantie. Eventueel kunnen we na deze garantie periode ook service verlenen.

 

7×24 Support

Acute storingen:
Bij acute storingen kunt u 7×24 onze helpdesk bereiken via telefoon nummer 085-4018163. U wordt direct geholpen.

Ticket systeem:
Via onze online editor kunt u als u vragen, opmerkingen of hulp nodig heeft een ticket aanmaken. Zodra u een ticket aanmaakt zal deze direct bij onze bekend worden. Wij streven er naar om binnen 4 uur uw ticket af te handelen.

Ontwikkelen slides door Narrow.TV:
Eventueel kunt u ook ons inschakelen voor het ontwikkelen van uw presentatie slides.
Voor deze dienst brengen wij extra kosten in rekening. De kosten zullen vooraf aan u bekend gemaakt.

Ondersteuning bij verplaatsen/verhuizen beeldscherm:
Wij kunnen u ook ondersteunen bij het verplaatsen van uw scherm. U kunt dan via onze ticketsysteem een verzoek inschieten zodat wij deze kunnen oppakken.
Voor deze dienst brengen wij extra kosten in rekening. De kosten zullen vooraf aan u bekend gemaakt.