U kunt bij Narrow.TV terecht voor totaaloplossingen op het gebied van Narrowcasting, Digitale menuborden, Videowalls en Digitale Etalage. Wij leveren producten en diensten aan zowel klein als groot bedrijf, die niet alleen verwachten dat een opdracht wordt uitgevoerd zoals afgesproken, maar dat er ook meegedacht wordt over de best mogelijke oplossing.

Wij helpen bedrijven om hun producten en/of informatie onder de aandacht te brengen. Narrow.TV is de narrowcasting partner voor het bedrijfsleven. We voorzien o.a. het onderwijs, sportwereld,  horeca, autobranche en de zorg van narrowcasting schermen.

Wij weten dat het uitdagender en gecompliceerder is dan ooit om producten en/of informatie bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Wij merken dat onze klanten worstelen met de veranderende doelgroep. Met Narrow.TV speelt u hier op in en door de flexibiliteit van ons product kunnen wij onze klanten snel en concreet bedienen.

Narrow.TV is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en implementeren van narrowcasting en digitale informatie systemen. Uw wensen staan hierbij centraal en in combinatie met onze kennis en ervaring komen wij tot een professioneel eindproduct. In onze aanpak staan onze korte lijnen voorop. Hierdoor kunnen wij u snel en persoonlijk van dienst zijn.